Gite

Stacks Image 17
De Gîte is gelegen op de begane grond. Hierdoor is de Gîte makkelijk te bereiken. Alle kamers zijn ruim en licht door de vele openslaande grote ramen rondom.De leefkeuken is een ideale plek met een prachtig uitzicht over het Dordogne dal. De rivier kronkelt onder uw keukenraam langs.

De keuken is van alle gemakken voorzien.
Uiteraard het standaardlijstje:
Elektrische kookplaat
Elektrische oven
Koelkast met diepvriesvak
Pannen & Potten
Bestek & Servies
Glazen & Kopjes
Stacks Image 20
Maar natuurlijk ook andere zaken zoals eierdopjes, een magnetron, een kurkentrekker pannenlappen en heel veel andere nuttige zaken. Alles is compleet. Net alsof je in je eigen keuken staat.

Verder is er genoeg aanwezig voor kinderen en volwassenen om mee te spelen zowel binnen als buiten. De gezelschapsspellen en puzzels mogen allemaal gebruikt worden. En ook een tafeltennis tafel en sjoelbak staan klaar.

Voor mensen met kleine kinderen hebben we ook een kinderstoel
Stacks Image 41
Ook kunt u gebruik maken van ons heerlijke zwembad van 8 meter lang bij 5 meter breed.Zelfs als u niet van zwemmen houdt is het een heerlijke plek om te relaxenen te genieten van de prachtig aangelegde tuin. Of gewoon om lekker te zonnen op het aanwezige zonneterras voorzien van luxe ligstoelen.

Verder is het van belang te weten dat wij ook drumlessen organiseren en er met andere muzikanten ook gejammed zal worden.Daar zult u tijdens een verblijf bij ons geen last van hebben. Muziek is erg gezellig en leuk en kan een ieder veel vreugde geven. Wij zorgener echter voor dat u geen last van de gemaakte muziek zult hebben.

Buiten ligt een royale tuin met een overdekt terras. Hier kan de barbecue gebruikt worden en aan de lange tafel kan er worden genoten van de vele franse heerlijkheden, gekocht op b.v. de markt van Argentat.
Stacks Image 47
Stacks Image 49